Assemblea AFA
Benvingudes a l’Assemblea General de l’AFA Àngels Garriga
Què en penses de la pacificació del carrer Gallecs?
Aquest estiu, l'Ajuntament de Barcelona ha actuat d'una manera tàctica sobre el carrer Gallecs. La Comissió de Camí Escolar de l'AFA de l'Escola Àngels Garriga vol fer un recull d'opinions (avantatges, problemes, propostes...) de les mesures aplicades. L'objectiu d'aquest debat és elaborar un informe que reflexi l'opinió de la comunitat educativa per tal de fer-lo conèixer al Districte d'Horta-Guinardó.
El debat es va tancar el 07/11/2021 18:17 amb aquestes conclusions:
Gràcies per per participar en el debat Què en penses de la pacificació del carrer Gallecs?. En general, es valora positivament l'inici de la pacificació del carrer però alhora es senyala clarament millorable (el 67% considera que les actuacions desenvolupades fins ara són insuficients). Les principals demandes estan relacionades amb la nova problemàtica que genera la barana continua (54%), la peatonalització total del carrer (52%), la manca de mobiliari urbà (41%), i jardineres (37%) i la necessitat d'arbres per millor el confort tèrmic del carrer (26%). Altres comentaris apunten a l'ampliació dels horaris de tall de carrer (15%), i a la manca de pintada que identifiqui clarament l'entorn escolar (11%). Les nostres peticions les farem arribar al Districte d'Horta-Guinardó properament. Consulteu l'informe sencer en aquest enllaç (PDF)
Publica la teva opinió més abaix sobre aquest tema per participar al debat. També pots donar resposta i valorar comentaris d'altres persones. Aquest debat està obert a la participació de tota la comunitat educativa de l'Escola Àngels Garriga. Si tens problemes per participar contacta amb participa@angelsgarriga.net
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Tancar el debat
Quin és el resum o conclusions d'aquest debat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
És evident que les actuacions que s'han fet fins ara al carrer han millorat clarament el què hi havia abans de la covid. Ara bé, si pensem que l'escola no pot ser una illa educativa en la vida dels infants i que ha d'arribar a tot el seu entorn (família, activitats extraescolars, salut, etc) hauríem, doncs, de desitjar que l'espai físic que envolta l'escola sigui una extensió d'aquesta mateixa, és a dir, un espai amb el suficient valor afegit perquè sigui reconeguda socialment. Així doncs, el carrer de l'escola ha de ser un espai educatiu, inclusiu, agradable, amb elements naturals, relacional, tranquil i estimulant.
Ho veurem clarament quan pensem en els voltants d'altres institucions públiques com ara el Parlament, la ciutat de la justícia, els monuments, els teatres, etc., cal afegir l'escola!
Carregant els comentaris ...